fredag 21. mars 2014

Avokadosjokoladedessert

Avokadosjokoladedessert 

(Inspirert av Linda Stuhaug Blogg )
Hadde planer om taco/guacomole til middag i dag, men siden jeg hadde det til lunsj, så ble det med tanken. Da dukket iallefall det opp en sjokolade-avokado opp i Facebooken min, så da måtte jeg jo prøve.

Bilde: 5-for-dagen er lett på lavkarbo :) når desserten er 'sjokavokado' av avokado, kakao, sukrin-gold, kokoskrem og vaniljepulver. :)) nam nam :)

1 avokado
1 ts kakao
1 ss tagatesse
2 ss kokoskrem (jeg hadde en rest i kjøleskapet, kunne brukt f.eks fløte, kesam el.l)
1 dryss vaniljepulver

Alt kjøres sammen med en stavmikser. Den bør spises ganske med en gang, for da er den veldig god. Jeg var ute i 2-3 timer, og når jeg så smakte på den igjen, så var det mye mer markant avokadosmak (men fremdeles godt)

Jeg spiste den sammen med resten av kokoskremen som jeg hadde liggende, men tror nok at fløte/melk er like godt. Det er jo ikke som sjokoladepudding osv, men overraskende godt, mildt og kremaktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar