Glemte helt å ta bilder, så har stjælt fra Tine sine sider.
4 porsjoner
3 plater gelantin bløtlegges
3 egg og
3 ss tagatesse piskes til eggedosis
3 dl kremfløte piskes til krem
30 gram 70% sjokolade rives
3 cl varm kaffe + 1 dæsj bailey
Når kremen og eggedosisen er pisket sammen, blandes disse veldig forsikig sammen. Løs deretter opp gelantinen i 3 cl varm kaffe, og tilsett deretter en liten dæsj Bailey, Gelantinblandingne tilføres forsiktig i en tynn stråle i eggedosiskremen. Pass på at du ikke slår ut all luftigheten!!
Deretter "monteres" desserten.
Begynn med et lag med sjokolade før du heller over en del med eggekremen, så et nytt lag sjokolade, nytt lag med eggekrem. Gjenta x-antall ganger, men sørg for å ha nok sjokoladestrø til å ha et heldekkende lag på toppen.
La stå noen timer i kjøleskap for å stivne. Enjoy!
Det er en skikkelig deilig kaloribombe! Pr porsjon ca 400 kcal og i underkant av 7 gram karbo.
Desserten ser kjempe deilig ut
SvarSlett