mandag 4. oktober 2010

Slakk helg

Fredag var jeg ute på byen med Gunn Anita rett etter jobb. Mye god mat, og halvannen flaske vin.... LAttermusklene fikk riktignok trent seg, men.....

Var ute og kjøpte kjole på lørdag før bryllupet. Ble tidlig ferdig, og hadde planer om å gå på SATS og ta litt styrketrening. Endte opp hos Trine og drakk kaffe før jeg styrtet hjem igjen til å stelle meg.

Elisabeth hentet meg og Liv, så var vi på Askøy og spiste Chili Con Carne før vi dro i kaffebesøk i bryllupet. Det var enormt med kaker, så da ble det ganske mye kake på meg. Pluss 3 glass rødvin.

Søndag var det planer om å gå på SATS, men jeg ble opptatt med å rydde på gjesterommet og pakke ned utstyr som Kjetil kan få til "Romaniahjelpen". Sendte også med bamsene som ellers har lagt stuet ned i boden. Nå vil de være en trøst for ei lita jente i Romania som kan gråte inn i pelsen, i forhold til å ligge og støve vekk i en bod.

Ble invitert på date om kvelden, så da var det full pakke med biff, rødvin (alkoholfri riktignok) og ostekake til dessert. En boost for selvtilliten, og en nedtur for dietten.... 4 timer opp ned på en stol kan ikke akkurat kalles "Høypuls"-time..  :)  MEN, nå er det ny uke og nye muligheter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar