fredag 11. juli 2014

Spekeskinke med sommerkål

Inspirert av Vektklubben, men erstattet poteter med mer grønnsaker og byttet ut margarin og lettprodukter med smør/sæterrømme.

50-100 g spekeskinke (Bildet viser 60 g, det var passe mengde til kålmengden)
200 g sommerkål (Bildet viser 170 g, det var litt lite)
2 små tomater
2 ss smør
1/2 dl vann
1 stor ss sæterrømme
Salt/pepper


Ta litt vann oppi en kassarolle sammen med 1 ss smør, og la kålen og tomatene dampe etpar minutt til de er myke. Hell av restvannet og tilsett 1 ss smør og 1 stor spiseskje rømme og la det smelte/varmes opp. Strø over litt salt/pepper. Serveres sammen med spekeskinke.

Kjapp og enkel sommermat :)
Ca 350 kcal/17 g karbo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar