onsdag 12. november 2014

10 min - Fiskekarbonade med spinat og ertepure

Rask middag er vel noe alle setter pris på, og i dette tilfellet var det både sunt, smakfullt og raskt. Whats not to like....

fiskekarbonade: 

1-2 stk fiskekarbonade pr pers
varmes i stekepanne/mikro sammen med en skje smør

Spinatstuing

1 porsjon frossen spinat kokes med
ca 0,5 dl fløte i 6-7 min
Salt og pepper tilsettes på slutten

Ertestuing

1 porsjon frosne erter (ca 100 g tror jeg ) kokes i 2-3 min i lettsaltet vann
Bruk stavmikser og tilsett ca 1 ss smør og lag pure. Tilsett litt ekstra salt/pepper ved behov.

Denne porsjonen var litt i overkant stor til meg. Jeg kunne nok ha klart meg med halvparten av ertepureen. Målte ikke nøyaktig, men posen var 400 gram og jeg tok ca 1/4 av den.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar