Etter å ha sett x-antall innlegg på nettet om "Epleroser" fant jeg ut det var på tide å prøve selv.
Tok utgangspunkt i "Osteriet" sin oppskrift. Jeg hadde ikke Chevre, så brukte Brie i stedenfor.
Epleroser:
2 butterdeigsplater
1 eple
Fibersirup (den brune)
2 skiver Brie
Skjær opp et eple i tynne skiver og legg dem i en bolle vann og kok dem i mikroen i 4 minutter ved full styrke. Kjelve ut de to butterdeigsplatene og del den i to. Fordel skivene i øvre del av butterdeigen sammen med brie og en stripe med fibersirup.
Rull sammen og stek i 40 minutter ved 200 grader (For mer detaljert fremgangsmåte, se Osteriset siden.
Server sammen med med en kremklatt og litt dryss av nøtter og kokosnøttsukker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar