tirsdag 10. november 2015

Hobbysjokolade

Hobby består av en skumdel og sjokoladetrekk.


Skum



1 pose gelantinpulver løses opp i
1 dl kaldt vann

Kok opp
50 gram tagatesse
75 gram fibersirup
4-5 dråper Stevia med smak (kan droppes)
1 dryss vaniljepulver

Bland så inn det oppløste gelantinpulveret og pisk deretter blandingen i en hurtigmikser i 4-5 minutter til du har et lyst luftig skum

Hell blandingen over i en plastdekket form stor nok til å gi deg et 1-cm tykk lag med skum. La stå i kjøleskapet noen timer.

Skjer deretter bitene i firkanter og gjør klar for å dekke dem med et tynt sjokoladelag

Sjokoladelag

50 gram 70% kokesjokolade
1 ss kokosolje smeltes i vannbad.

Dypp bitene i den smeltede sjokoladen og dekk evt med nøtter, kokos eller lignende. Sett tilbake i kjøleskapet. Oppbevares i tett boks.
Favoritten var med nøtter :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar