Skum
1 pose gelantinpulver løses opp i
1 dl kaldt vann
Kok opp
50 gram tagatesse
75 gram fibersirup
4-5 dråper Stevia med smak (kan droppes)
1 dryss vaniljepulver
Bland så inn det oppløste gelantinpulveret og pisk deretter blandingen i en hurtigmikser i 4-5 minutter til du har et lyst luftig skum
Hell blandingen over i en plastdekket form stor nok til å gi deg et 1-cm tykk lag med skum. La stå i kjøleskapet noen timer.
Skjer deretter bitene i firkanter og gjør klar for å dekke dem med et tynt sjokoladelag
Sjokoladelag
50 gram 70% kokesjokolade1 ss kokosolje smeltes i vannbad.
Dypp bitene i den smeltede sjokoladen og dekk evt med nøtter, kokos eller lignende. Sett tilbake i kjøleskapet. Oppbevares i tett boks.
Favoritten var med nøtter :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar