4 porsjoner/8 stk (< 1g pr stk, 250 kcal pr stk)
Bunn:
4 egg
4 ss kremfløte
1 ts Fiberhusk
2 ss olje
1 ts bakepulver
2 dl revet ost
Salt/Pepper
Røres sammen og sveller i 15 min mens stekeovnen varmes opp. Fordel røren utover en stekeplate dekket med bakepapir. Stekes i 250 g i 5-15 min utfra hvor tykk røren er fordelt. Ta ut av ovnen når bunnen er blitt litt godt brun. Avkjøl på rist og sett stekeovnen på 200 grader
Fyll
400 g kjøttdeig
1 løk
Tomatpure
Ketchup
2 dl revet ost
Stek kjøttdeig og løk, rør deretter inn tomatpure og ketchup. Fordel fyllet over pizzaen og strø ost over. Stekes i 200 g i 10-15 min til osten er blitt gylden.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar