lørdag 17. november 2012

LC Lun spicy kyllingsalat

1 kyllingfilet
1-2 ss LC tacokrydder
1/2 liten løk
50 g Brie
30 g  hermetisert mais (kan kuttes om du er karbosensitiv - 3 g karbo)
3 cherrytomater
1 ring rød paprika
4-5 sukkererter
1 porsjon isberg salat


2-3 ss sesamfrø
1-2 ss extra virgin olje
2-3 dråper soyasaus
Skjer opp kyllingfileten og stek den kjapt i litt olje sammen med en liten løk i ringer, på slutten tilsetter du tacokrydderet og lar det surre litt mens lager til resten av salaten (- sesamfrø). Legg kyllingfiletetene over salaten og strø deretter over oljen over salaten, og deretter sesamfrøene. Enjoy!

1 kommentar:

  1. Elisabeth og Andreas var til middag i går, og da serverte jeg denne.
    Virkelig bra, retten falt virkelig i smak.

    Hilsen Gunnis

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar