1/4 liten kålhode
1 løk
Paprika
Chilipulver
Hvitløkspulver
Salt og pepper
1/2 dl fløte
1/2 fedd hvitløk
1 ts chilipaste
1 ss rømme
Krydre laksefileten med chilipulver, hvitløkspulver, paprika, salt og pepper, og stek den i stekeovn v/180 grader i 15-20 min mens du koker finsnittet kål i lettsaltet vann i 10-12 minutt. På slutten av koketiden tilsetter du 1 løk i ringer og lar den koke med i 4-5 minutter. Skyll av løk/kål, og kok opp 1/2 dl fløte som du tilsetter litt hakket hvitløk og 1/2 ts chilipaste og et godt dryss paprikapulver. Vent med salt og pepper til du har rørt oppi kålen og løken og sjekket om det er salt nok (noe det sannsynligvis er). Server laksen med 1ss rømme
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar