søndag 30. desember 2012

LC Kjøttgrateng

4 porsjoner
400 g kjøttdeig, brunes, og etterhvert tas i
1 stor tomat og
1 dl grønnsaksjuice  og kokes med til fuktigheten er omtrent borte

1 stor skje soltørkede tomater,
1 stor skje rød pesto,
2 dl fløte,
Chili og hvitløk,
1 egg
salt og pepper,
Paprikapulver pg
Chilipulver piskes sammen og helles over i en ildfast form som rommer drøye literen


1 stor løk og
1/2 blomkål raspes og has i fløteblandingen sammen med kjøttdeigen.


150 g ost strøs over, saog stekes i stekovnen ved 22 grader til osten er smeltet og blitt gylden.

Serveres med grønnsaker av eget ønske. Her er det servert med asparges, men jeg tror nok at vanlig grønn salat er godt til også.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar