søndag 23. desember 2012

LC Grønnsakgrateng

3-4 porsjoner
1 squash
1/2 blomkål
1 løk
2 egg
1 dl fløte
1 fedd hvitløk
1 ts chilipaste
Salt og pepper
100 g revet ost (Jeg hadde Norvegia og Cheddar)

Sett stekovn på 200 g. Riv squash, blomkål og løk på rivjern og bland godt sammen. Visp sammen egg, fløte, hvitløk, chilipaste, salt og pepper. Bland sammen med de revne grønnsakene og ha i en form. Strø osten over.
Stekes i stekovn i ca 20-25 minutter til osten er gylden.

Her serverte jeg det med Bønes Biffpølse. Tror nok det hadde vert godt med annen smaksterkt kjøtt også. For kyllingfilet ville jeg nok hatt litt mer hvitløk og chilipaste i, siden gratengen var ganske mild. Ser kanskje litt kjedelig ut, men smakte knallgodt. For visuell effekt og ennå mer sunt, servere med en vanlig grønn salat ved siden av?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar