onsdag 26. desember 2012

LC Chocolate Panna Cotta/Sjokoladepudding

Festversjon - Chocolate  Panna cotta 
5 porsjoner (veldig mektig))
350 kcal/8 g karbohydrat pr person

3 dl kremfløte
100 g 70% kokesjokolade
2 plater gelantin

Legg gelantinplatene i vann mens du koker opp kremfløten og sjokoladen. Tilsett de oppløste gelantinplatene i kremen, og fordel i porsjonskåler.

Da vi spiste desserten, så savnet vi "noe" til, vaniljesaus eller fløte kunne passe. Det var dessuten ganske stor porsjon, så kanskje 6 porsjoner kunne være greit? 
-----------
Hverdagsversjon - Sjokoladepudding

5 porsjoner
140 kcal/8 g karbohydrat pr person

3 dl h-melk
100 g 70% kokesjokolade
2 plater gelantin

Legg gelantinplatene i vann mens du koker opp h-melken og sjokoladen. Tilsett de oppløste gelantinplatene i sjokolademelken, og fordel i porsjonskåler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar