Festversjon - Chocolate Panna cotta
5 porsjoner (veldig mektig))
350 kcal/8 g karbohydrat pr person
3 dl kremfløte
100 g 70% kokesjokolade
2 plater gelantin
Legg gelantinplatene i vann mens du koker opp kremfløten og sjokoladen. Tilsett de oppløste gelantinplatene i kremen, og fordel i porsjonskåler.
Da vi spiste desserten, så savnet vi "noe" til, vaniljesaus eller fløte kunne passe. Det var dessuten ganske stor porsjon, så kanskje 6 porsjoner kunne være greit?
-----------
Hverdagsversjon - Sjokoladepudding
5 porsjoner
140 kcal/8 g karbohydrat pr person
3 dl h-melk
100 g 70% kokesjokolade
2 plater gelantin
Legg gelantinplatene i vann mens du koker opp h-melken og sjokoladen. Tilsett de oppløste gelantinplatene i sjokolademelken, og fordel i porsjonskåler.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar