Bønnestuing
1 dl tørkede hvite bønner legges i vann i minst 8 timerNeste dag:
Bytt ut vannet, og kok bønnene i en times tid i lettsaltet vann
Når det er ferdig kokt, kjør i stavmikser sammen med 1 (god) skje smør, en dæsj (1-2 ss?) fløte, 1-2 fedd hvitløk, 1/2 chili (eller en drøy cm/ts chilipaste). (Jeg hadde i litt lite fløte, så stuingen ble litt tørr)
Biff
Det regner jeg med du kan steke uten videre intrukser fra meg ;)Grønnsakswok
Skjær opp 1/2 løk, 1 tomat, 1/3 aubergene og 1/4 squash i terninger og stek i stekefettet til biffen.Klæsj opp på tallerennen og server med en klatt med hvitløk/kryddersmør.
Jeg er så heldig at det er en kjøttvarebutikk bare 30 meter unna jobb, så er blitt litt bortskjemt med gode kjøttvarer i det siste. Biffen der ser ganske stor ut, men den var ganske tynn, hun i disken virket litt uerfaren, sånn at mine 200 g ble til først en skjev 135 g biff, og så skulle hun lage et nytt stykke, det ble 150 g... Hadde ikke lyst å klage, så tenkte at "pyttsann, går jo fortere å steke da ;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar