Glemte å ta bilde, men pytt pytt ;) Det er "ekte" nuggets, ikke MUK-blanding en får på Mceren osv ;)
Dagens middag/kvelds var "Chicken Nuggets". Smurde en stekeplate med litt olje og satt på stekovnen på 225g.
1 kyllingfilet i tynne skiver
1 egg
2 del sesamfrø
1 del sesammel
salt/pepper
3 ss olje
Vispet sammen et egg, olje og et dryss med salt i en skål
I en annen skål blandet jeg sammen sesammel og sesamfrø og noen omganger med pepperkvernen .
Skar opp kyllingfileten i tynne skiver og dyppet dem kjapt i egg/oljeblandingen før jeg dyppet dem i sesamblandingen og la dem jevnt utover stekeplaten.
Tok dessverre ikke tiden på hvor lenge de sto i ovnen, men det vil jo avhenge litt av hvor tykke strimler du har laget. Mine var ca 0,5 cm tykke, og vil anslå til ca 10-15 min i ovnen? Da var de blitt gyldne og gjennomstekt.
serveres med en rømmedipp/Sweet&Sour saus eller lignende og litt salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar