Fres sammen
1løk
1 ss red curry paste
1 ss chiliolje
1 ss hvitløk fra tube eller 2 fedd
Stek 260 gram kyllingfilet i litt olje og legg tilsett i en kasarrolle sammen med løken
Hell over
1 boks kokosmelk og
2 ss creme Fraishe
Tilsett en stor bunt asparges i 3 ss store biter.
La det koke i 10 minutter.
På slutten tilsetter du
1/2 bunt koriander
3 vårløk i cm lange biter.
Salt og pepper
Enjoy!
Serveres med resten av vinen fra forrige rett!
Denne gryten laget jeg i ganske full fart og hadde spist det meste før vi kom på at den kanskje burde vert tatt bilde av/blogget, men den lignet veldig på vanlig Thai kyllingsuppe, bare med masse asparges oppi.
Aspargesen gjør veldig lite av seg, så det er en ypperlig anledning å øke grønnsaksmengden uten at det går på bekostning av smak!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar