mandag 22. juli 2013

Hardangervidda

Har vert på en fantastisk flott fottur på Hardangervidda. Nydelig vær hele helgen, så gikk stort sett i singlet og shorts .

Lørdag formiddag ankom vi Øvre Eidfjord. Gikk derfra og innover. Tok oss god tid med litt avstikkere og lunsj på stormkjøkken før vi så ankom Vivelid Fjellstue, fikk sjekket inn og tatt oss litt forfriskninger før vi tok en liten ettermiddagstur før middag. 3 retters meny på Vivelid, med soppsuppe til forrett, reinstyrsteik til middag etterfulgt av molter og krem til dessert. Etter en god kopp kaffe og litt avec ble det deling av en flaske vin mens solen gikk ned.

Neste morning var det tidlig opp og få seg litt frokost før vi pakket sekken og gikk innover til Hedlo Turisthytte. Den ligg en drøy time fra Vivelid. Satt oss ned ved elven og kjølte oss ned litt før vi satte kursen tilbake mot Eidfjord. Hadde med en liten hund, så den slet litt i varmen så halveis tilbake ble det en lang lunsj og litt avkjøling i elven. Rotet oss litt vekk fra stien siden vi tenkte å ta en litt annen vei hjem, så ble en tur oppi et enerkratt og tungt terreng, så vi hadde nok reelt sett tjent på å gått tilbake til sti-krysningen fremfor å bare avskjære stien lenger oppi fjellskråningen Kom tilbake til parkeringsplassen i 18 tiden, og deretter en is og kopp kaffe i Eidfjord før kursen gikk hjemover. Var hjemme ca kl 22. Trøtt og mett på opplevelser.

Det blir definitivt ikke siste gangen jeg går på fjelltur!
Viveli

Kveldstur

På vei mot Hedlo

Hedlo som har gitt navnet til plassen




Turens høyeste punkt. Ser Hårteigen langt der i det fjerne


Snart tilbake til Eidfjord 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar