Litt inspisert av at jeg hadde rester etter "Red Curry" gryten min, og generelt måtte ha noe kjapt og greit. Og så ble det ganske så "spennende" og godt :)
1 steinbit filet
1/4 paprika
1 tomat
1 løk
2 fedd hvitløk
1/2 ts chilipaste
1/2 cm ingefær
1 ss kokosmelk(den tykke delen)
1 ss kryddersmør
Stekes i en form med fisken på toppen ved 200 g i 20 min
6 asparges kokes noen min med
1/2 boks kokosvann (Putt kokosmelken i kjøleskapet, og bruk det "vasne") Lettsaltet vann
(Pointet med den kokosgreia er at jeg hadde en åpnet boks med kokosmelk hvor jeg klarte å få ut ca 1 ss "tykk" masse og resten var bare kokosvann, Kunne gjerne hatt mer kokosmasse i retten istedenfor å bruke den i kokevannet til aspargesen for å få en mer markert kokosmak.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar