onsdag 1. august 2012

LC Ovnsbakt torsk

3 porsjoner
1/2 quash
1/2 løk
1/2 blomkål
1/2 purre
1 tomat
3 stk torskefilet

2 ss smør
2 ss rømme
1/2 dl fløte
1 ss Chilipaste
1 fedd hvitløk
4-5 scampi (kan sløyfes)

Fremgangsmåte
Sett stekeovn på 180 grader. Hakk opp grønnsakene og legg dem i en ildfast form.
Bland sammen fløte (1 dl), rømme(ca 3 ss), smør (ca 3 ss), chili og hvitløk, og hell over grønnsakene.
Legg til slutt fisken på toppen av grønnsakene, og salt fisken lett.

Sett inn i ovnen, og stek i 15-25 min, avhengig av om fisken var tint eller ei (kan være en fordel med rett fra frysen, sånn at grønnsakene blir mest mulig stekt).
På slutten av steketiden, legg inn scampiene slik at de blir varmet litt.
Legg opp på tallerken og server.




1 kommentar:

  1. Dette såg godt ut Astrid. Skal jammen meg prøve det ein dag. Trur både Thorbjørn og Ketil ville like det.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar