Fikk tips om å bruke squash istedenfor spagetti. Det fungerte veldig bra.
Riv en squash på Julienne-jern (Den dingsen du bruker for å lage appelsinrasp). Eg har ikke det, men for 10-15 år siden kjøpte eg et supert rivjernsett på stand i Lillehammer som fungerer supert til samme formål: Å skjære fyrstikksmale strimler.
Anyway:
for to porsjoner riv opp en squash og legg i et dørslag. Strø så over noen ts med salt og fordel over alle squashstripene. La dette renne av seg i en halvtimes tid.
Skyll av squashstrimlene med litt vann (svært viktig, ellers blir retten altfor salt. Trust me on this one.... ;)
Stek så squahstrimlene 1-2 minutter i olje så de får dampet av seg og lunet seg litt. server på samme måte som du ville servert spagetti, f.eks i en ostesaus (laget av eggeplomme, fløte, salt og pepper). Nam, nam,.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar