tirsdag 21. august 2012

Rallarvegen


 Har hatt en fantastisk tur langs Rallarvegen (Finse - Flåm) i helgen sammen med 6 andre trivelige damer.. Utrolig deilig å sykle i det vakre fjellandskapet og nyte utsikten og bare kjenne på at det er fantastisk å være i stand til å gjøre det. 
Drikke krystallklart fjellbekkvann, kjøpe nystekt vaffel på Fagernut, sykle videre og leie sykkelen over en snøfonn. Knuge seg fast mens en rister nedover grov singel. Bremse som en gal mens en titter på den frådende fossen bare noen meter unna og tenke på hvordan en kvinne omkom bare halvannen måned tidligere ved at hun falt og skle ut i fossen. Sykle forbi/bli forbikjørt av de samme menneskene 7-8 ggr og småprate litt om hvor kjekk tur vi er på. 
Komme frem 6-7 timer senere og kjenne hvor stiv og støl og sliten en er. Ta en kjapp dusj og kjenne hvor utrolig deilig det er å synke ned i en god stol og skjenke seg et glass rødvin. 
Kunne gå ned i hotellrestauranten og spise en deilig middag og vite at en har forbrent 2-3000 kcal og kan spise litt ekstra dessert med god samvittighet. Legge seg god og mett og sovne som en stein og høre forbløffet om hvordan medreisende forteller om det vanvittige tordenværet som hadde vert om natten og som gjorde at de hadde problemer med å sove. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar