onsdag 10. april 2013

Pølser med sommerkål og tomatsalsa

3 winerpølser trekkes i buljongvann mens
1/2 sommerkål kokes noen minutter i lettsaltet vann. Sil ifra vannet, og tilsett
1 ss smør. Vend inn kålen og la det dampe seg litt

1 løk i fine biter og
2 tomater i terninger freses i en kassarolle sammen med
1 ss olje og litt
Chilipaste.
Etter 1-2 minutt, kjør blandingen noen så sekunder i en stavmisker sånn at det fremdeles er litt småbiter.

Server!

(Jeg hadde en liten sommerkål. Når jeg hadde spist opp, så var det igrunnen litt for lite kål iforhold til resten, så ta heller mer kål enn du tror. "Kål er sunt, året rundt". )
PS: Det blir endel karbohydrater av denne retten, 15 g fra kålen, men, om du f.eks spiser Bønes Grillpølse som bare er storfekjøtt, salt og pepper, så vil det jo halvere karbomengden. (men, eg kom over 1,2 kg wienerpølse til 49,90, så da syntes eg det ble litt for råflott med 350 gram biffpølse til 78,- kr ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar