lørdag 13. april 2013

Rekesmørbrød


Legg opp et rekesmørbrød bestående av 
1 smørbrød (se under)
Smør
Salat
Majones
1 porsjon reker
Dryss over
Chilipaste (Se under)
Finhakket løk
Dill
Sitronolje (se under)

Den porsjonen jeg har lagt opp her var altfor stor, spiste bare opp drøye halvparten, da var jeg stappmett. 




Smørbrød (3 porsjoner)
3 egg
3 ss kremfløte
1 ts Fiberhusk
2 ss olje
1 cm hvitløkspaste
1 cm chilipaste
1 ts bakepulver
2 dl revet ost
Salt/Pepper


Rør sammen olje og hvitløk/chilipaste for seg selv sammen med salt og pepper. og ha i egg, og kremfløte. Rør dette godt sammen før du tilslutt tilsetter fiberhusk, bakepulver og revet osv. La røren svelle i 15 min mens stekeovnen varmes opp. Fordel røren i 3 utover en stekeplate dekket med bakepapir. Stekes i 250 g i 5-15 min utfra hvor tykk røren er fordelt. Ta ut av ovnen når bunnen er blitt litt godt brun.
---------
Krydderolje
3 ss olje
1,5 cm chilipaste
1,5 cm hvitløkspaste
Salt og pepper

Sitronolje
1,5 ss olje
1 ts sitronsaft

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar