søndag 26. september 2010

Kamskjell

3 porsjoner
9 Kamskjell
100 g Bacon
1 liten løk
2 fedd hvitløk
1 cm fersk ingefær
3 ss Smør
1 tomat
9 skiver ost med smak (Cheddar, Normanna e.l.)
Sett stekeovn på 225 grader
Fremgangsmåte: Skjer/klipp bacon i små terninger, og stek. Finhakket løk, hvitløk og ingefær surres lett i 3 ss smør. Legg kamskjellet i den hule delen av skjellet. Fordel deretter løkblandingen over de 9 kamskjellene, før baconet drysses over. Skjær tomaten i 9 tynne skiver,og legg en skive over baconet. På toppen legges osten. Dryss over litt salt og pepper.
Stekes i 3-5 minutter. (Stekes heller for lite enn for mye)
Servering: Legg litt grovt havsalt i bunnen av en tallerken, og dander 3 skjell oppå. Serveres evt med litt brød, men dette er ikke nødvending.
NYT!