onsdag 11. juli 2012

LC Chicken Chili Cream CCC

2 porsjon
2 kyllingfilet
1 dl Kremfløte
1 dl Kokosmelk (evt erstatt med fløte)
1 ts Salma Olec (Chili paste)
Salt og pepper

Alternativ 1: Legg kylingfileten oppi en form, krydre den lett og legg kremfløte/kokosmelk og rør inn "en dæsj" Salma Olek. Stekes i ovnen ved ca 200 g i 15-20 min (greit hvis du lager mange porsjoner)

Alternativ 2: Stek kyllingfilet, krydre med salt og pepper. På slutten av steketiden tilsettes kremfløte og kokosmelk og Salma Olec og surrer med til kyllingen er stekt og fløte/kokosmelken er tyknet. 

Server med blomkålris og evt andre kokte grønnsaker eller salat. 

Næringsinnhold: 
460 kcal pr porsjon
34,5 g protein
4,75 g karbohydrat
33,5 g fett

2 kommentarer:

  1. ska sei :))) Dette blir nok dagens middag - men eg må ut og kjøpe mer blomkål, skjønner eg ;)

    SvarSlett
  2. Hehe, ja, blomkål er good stuff :D Går vel omtrent 1 for dagen ;)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar