Panna Cotta
2 gelantinplater
3 dl fløte
3-4 ss sukrin melis (til pannacottaen)
1/4 vaniljestang
Bringebærsaus
1 eske med bringebær
1-2 ss sukrin melis (til bringebærsausen)
Bløtlegg gelantinplatene i 10-15 minutt. Kok opp fløten og tilsett sukrin, skrap av vaniljefrøene fra en vaniljestang. La gelantinplatene renne av seg, og rør inn i fløten. Når de er helt oppløst, fordel rører oppi 6 små former. Sett i kjøleskapet noen timer før servering.
Rør sammen bringebærene sammen med 1-2 ss sukrin og server til Panna Cottaen. Pynt evt med litt mynteblader.
Etter en aldri så liten smaksprøve, vil jeg anbefale å ikke legge bringebær oppi slik jeg har gjort på bildet, og heller legge den rørte-bringebær-sausen pent som pynt på fatet, og bare ha 1-2 som pynt på den stivnede massen, eller sånn at hver enkelt kan forsyne seg, for bringebærene stjal mye av den gode Penna Cotta smaken.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar